Van Looveren Metaalwerken

Vanwege de groei van het bedrijf moest Van Looveren verhuizen naar een groter pand. Wat begon als een bescheiden lasatelier in een schuur achter het huis, evolueerde naar een moderne loods met een uitgebreid atelier en kantoorruimte in de industriezone van Brecht.

Een industriƫle trap leidt naar de kantoorruimte op de eerste verdieping, met een prachtig uitzicht op zowel de straat als het atelier. De traphal wordt gekenmerkt door een cluster van werkplaatslampen die direct de aandacht trekken. Het interieur weerspiegelt vakmanschap en is grotendeels samengesteld uit materialen afkomstig uit eigen atelier, zoals een stalen trap, smeedwerk, tafels, kraanwerk en wastafel. Dit wordt gecombineerd met eikenhout, wat een fraai contrast vormt met de betonnen vloeren en plafonds.

Dit alles getuigt van een staaltje vakmanschap waar Van Looveren Metaalwerken trots op kan zijn.

image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of

Fotograaf: Yannick Milpas

Locatie: Brecht 2017