Thuis bij T&T

Nieuwbouwwoning voor Tanya, Tomas en hun 2 zonen.

Dit is een project naar ons hart met een aanpak die we graag hanteren. Tanya & Tomas hadden ons al snel gecontacteerd. Ze hadden ook een duidelijke visie met een uitgebreid moodboard.

Alvorens de bouwvergunning werd aangevraagd, hebben we het volledige interieur uitgewerkt tot in het detail. In de ruwbouwfase konden er dan nog structurele wijzigingen worden aangebracht in functie van het interieur.

De ruimtes lopen naadloos in elkaar over een hebben toch elk hun eigen karakter. Staal werd gecombineerd met buitenschrijnwerk in eik. Ook binnen staan beton, microtopping en de strakke witte muren mooi in contrast met de houten vloer, trap en maatwerk.

Een hoeve met ambachtelijke materialen in een frisse en tijdloze vormgeving.

image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of
image of

Fotograaf: Yannick Milpas